Jogi nyilatkozat

A hétköznapokat fejlesztjük és megannyi rossz, negatív, hátráltató személy létezik a világban, így ki kellett alakítanunk ezt az oldalt, hogy ne kerüljünk a rossz indulatú egyének listájára. Ha valamit nem ért, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Jogi feltételek:

Tájékoztatjuk, hogy az iliveinstyle.com és egyéb weboldalainak/tartalmainak megtekintése, böngészése, regisztrációjával, stb egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A iliveinstyle.com weboldalainak tartalma és az alatta megjelenő termékek/tartalmak/írások/képek/design/stb szerzői jogvédelem alá esnek. Másolásuk tilos! (Vagy engedélyhez kötött, ezzel kapcsoltos információt itt kérhet: KAPCSOLAT)

Előzetes engedélyezésünk nélkül tilos a weboldal megjelenését és tartalmának egészét bármilyen formában reprodukálni!

Az oldalon lehetnek csak korhoz kötött és felnőtt tartalmak is, ezért a tartalmak olvasásakor, nézésekor, vagy az oldalra látogatáskor az oldalt, a regisztrált felhasználókat, és a tulajdonost nem vonhatja felelősségre.

Ha egy hozzászólás sértő vagy törvénybe ütköző akkor az iliveinstyle.com nem vonható felelősségre.

iliveinstyle.com nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a honlap tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

Ha írást, tartalmat, képeket, cikket(műveket) küld részünkre(regisztrált tag, vagy e-mailben megkapott tartalom esetén is), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy a iliveinstyle.com azt – minden felelősség nélkül – közzéteheti. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a honlapot.

Az ön által készített, szerkesztett, tartalomért felelősséget vállal. Másolt, ill. (bármilyen)oldalon megjelent tartalmat nem jelenít/küld/szerkeszt az iliveinstyle.com oldalra/oldalon, ennek megszegése esetén vállalja az ebből adódó következményeket és anyagi kártalanítást az iliveinstyle.com felé.

A www.iliveinstyle.com és iliveinstyle.com domain szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása kizárólag előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával, az iliveinstyle.com-ra való hivatkozással, a szerzői megnevezéssel lehetséges.

Az iliveinstyle.com-ról származó értesüléseket, információkat, strukturált tartalmakat, videókat, képeket,híreket, Művek -et és minden egyéb tartalmat az iliveinstyle.com tulajdonosának engedélye nélkül átvenni (idézni) tilos. szellemi tulajdon és szerzői jogi védelem alatt állnak. Bármilyen formában a másolatuk (teljes vagy részleges tartalom) engedély nélkül szigorúan tilos. Engedélyt csak az iliveinstyle.com tulajdonosától kérhet !

Az iliveinstyle.com blog-ként üzemel. Bármilyen egyéb az iliveinstyle.com oldalon található megnevezés vagy fantázianév a szabad emberi elme szüleménye, semmilyen negatív szándékot nem kezdeményezünk.

A honlap karbantartásához, fejlesztéséhez és statisztikák készítéséhez, a böngészés során naplózzuk az Ön IP-címét, a böngésző típusát és a hozzárendelt ’cookie’ azonosítót. IP azonosító címe az oldalra lépéskor azonosítható, oldalon való károkozások, sértések és minden egyéb büntethető és károkozó cselekménykor kiadható hatóságoknak és az iliveinstyle.com jogi lépéseket tesz.

Bármilyen illetéktelen és kárt okozó tevékenységek jogi következményekkel járnak.

A külső design és bármiylen oldallal kapcsoaltos módosítás javaslatot, tartalmat megfontolunk.

Az iliveinstyle.com külső nézetével, designal és képeivel, szöveg méretével, mobilos és minden változatával, tartalmával vagy a böngészője által mentett coociek-al, felhasználói felülettel és a rendszerrel kapcsolatban minden adat, fájl, beállítás és tartalom másolása, kiszivárogtatása és felhasználása tilos és egyben  egyetért azzal, hogy az iliveinstyle.com bármikor meg változtathatja. Ezzel kapcsolatos károkért nem vállalunk felelőséget!

Regisztráció

A regisztráció során megadott adatokat érdekében, mindent megteszünk annak , hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá. A megadott adatokat harmadik fél részére kizárólag az Ön beleegyezésével adjuk ki.

A szerzők (regisztrált személyek) beleegyeztek Műveik, írásaik, tartalmuk, videóik, képeik megjelenítésében, tartalmuk felhasználásában felelősséget vállaltak.

Bármely harmadik félhez kerülő belépési adat , vagy a felasználó/látogató/regisztrált tag, stb, által manipulált negatív tevékenység, vagy a gépéről érzekő vírus, spam, trójai faló, vagy bármely az oldalra negatívan ható tevékenység jogi következményekkel jár.

Az iliveinstyle.com és oldalain, a felhasználók, látogatók, regisztrált felhasználók által bármely okozott kár és következményei jogi következményekkel járnak és az okozott kár kifizetését elfogadják.

Regisztrációnál és az oldal olvasásánál is, kijelenti, hogy  18. életévüket betöltött személy.

13-18 év közötti fiatalkorúak előzetes szülői engedély birtokában élhetnek a regisztrációval.

Hamis és nem reális személyek regisztrációjáért az iliveinstyle.com nem felelős.

Regisztráció után és publikált cikkek nem törölhetők Google és egyéb keresők miatt! Ha Töröli kívánja felhasználói fiókját, akkor a cikkei (nevével ellátva) bekerülnek a “vendég cikkek” titulusba. Így az iliveinstyle.com minősége nem károsodik. De a regisztráció bármikor törölhető!

Oda nem illő, vagy másokat rágalmazó hozzászólásokért Regisztrált tagok bármikor szünetelhetőek vagy törölhetőek az iliveinstyle.com által.

A regisztrált tagok megjelenített általános profil információiért, általuk létrehozott és szerkesztett tartalmakért(szövegekért), videókért, képekért maguk a regisztrált személyek vállalnak felelőséget.

Bármilyen rágalmazó komment és hozzászólás esetén az iliveinstyle.com tilthatja, törölheti, felfüggesztheti, a regisztrált és általános látogatót is.

A regisztrált tagok által másolt tartalom, vagy rágalmazó komment megjelenítése esetén az iliveinstyle.com jogi lépéseket tehet

Egyéb

A honlapon található külső weboldalakra mutató hivatkozások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.

Az iliveinstyle.com domain neve szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a tulajdonos előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

Az iliveinstyle.com a domain/honlap/kialakítás/ötletek tulajdonosának szellemi apport termékét képezi !

A Hírlevél -re feliratkozók adatait bizalmasan kezeljük. Az iliveinstyle.com és a tulajdonoshoz tartozó gagpistol.com és egyéb minőségi oldalakra automatikusan bekerülnek.

A felhasználási feltételek módosításának lehetősége. Az iliveinstyle.com fenntartja a jogot, hogy jelen felhasználási feltéteket  egyoldalúan módosítsa. Ön a módosítás hatálybalépését követő használatával – azaz az iliveinstyle.com-ra történő belépéssel – elfogadja a módosított felhasználási feltételeket.

Stílus benned él – Szórakozás, kultúra, hétköznapok, stílus, divat, technika, közélet.

LEGJOBB YOUTUBE VIDEÓKMEGNÉZEM
Helló!
Kérnénk, like az oldalt! :)