Movie 43, a botrányfilm, Roland Sarkadi filmkritika, iliveinstyle.com magazin

Movie 43 – a botrány film(így ne csinálj filmet), kritika

Hisztek a kritikai minőségben és a pontozásban? Amikor egy film nem szól semmiről, mégis megnézik? Megnéznétek ahogy Halle Berry a mellével kavarja a puncsot? A Movie 43 filmben nem csalódtam.

Egy jó film egy “értelmes” történeten alapul, kidolgozva és felépítve. Ennél a film vígjátéknál nem így van! Nagyszerű színészeket kapunk, szó szerint egymás színészi tehetségét “gagyi”módon meghazudtolva, de mégis nevetésre kéztető és egy jó irányba induló tálalásban.

Itt megtörtént! Az elején Dennis Quaid elkezdi mesélni a forgató könyv ötletét Greg Kinnear -nak, akitől azt várja, hogy megvegye. Időközben élőben eljátszák a leírt forgatókönyvet és nem áll össze a kép senkinek. Nos, itt nem kell, mivel egy vígjáték.

Egy kis ízelítő a történetek részeiből:
Halle Berry a mellével kavarja a puncsot.Hugh Jackman (LOGEN, farkas) nakány lógó nemi szervel.
Uma Thurman Superman barátnője.
Gerard Butler (300 főszereplője) mint törpe, akit az amerikai pitéből megismert Seann William Scott -Stiffler- és Johnny Knoxville, együtt kínozzák.
Liev Schreiber perverz nevelési módszerrel oktató apa.

És a többi sztár ízelítő : Chloe Grace Moretz, Elizabeth Banks, Kristen Bell, Kate Winslet, Naomi Watts, Anna Faris, Kate Bosworth, Josh Duhamel, Justin Long, Richard Gere, Jason Sudeikis, Liev Schreiber.

Eltunádok képzelni ennyi színészt egy vígjátékban?

Ennyi sztárt felsorakoztatott film, sokszor negatív értékelést kap, mert a film értelmetlen, itt nem ezt figyeltem, mert megszakadtam a “röhögéstől”. Az IMDb értékelése reális, a mostani állás 4.4. Ez igaz , de mégse. Nem kult film és nem egy “az év filmje” típus, az online film és kritikus nézők világában ez a film egy sima vígjáték. Igaz ez a kritika inkább átment egy filmajánlóba. Nevetésre és röhögésre kéztető, ennyi! Egy jó vígjátékkal van dolgunk, de aki komolyabb vígjátékot  keresne, az keressen tovább! Akinek van egy kis szabadideje és nevetne egy jót, annak nyugodt szívvel ajánlanám.

Gerard Butler a HOLLYWOOD, CA, JANUARY 23-án a "movie 43" Los Angeles-i after partyn.
Gerard Butler a HOLLYWOOD, CA, JANUARY 23-án a “movie 43” Los Angeles-i after partyn.
Movie 43, a botrányfilm, Roland Sarkadi filmkritika, iliveinstyle.com magazin
És most Gerard Butler, a 300 film szereplője mint törpe.
Halle Berry játszadozik - Movie 43, a botrányfilm, Roland Sarkadi filmkritika, iliveinstyle.com magazin
Halle Berry játszadozik ;)
Movie 43, a botrányfilm, Roland Sarkadi filmkritika, iliveinstyle.com magazin, Hugh Jackman
Logenünk kicsit másképp

IMDB: 4.4 pont
Kategóriák: Vígjátek
Év: 2013
Rendező: Bob Odenkirk, Elizabeth Banks
Író: Steve Baker, Will Carlough

Szereplők: Halle Berry, Emma Stone, Chloe Grace Moretz, Gerard Butler, Hugh Jackman, Elizabeth Banks, Kristen Bell, Kate, Winslet, Naomi Watts, Anna Faris, Kate Bosworth, Josh Duhamel, Uma Thurman, Seann William Scott, Justin Long, Richard Gere, Jason Sudeikis, Liev Schreiber, Nicole ‘Snooki’ Polizzi

Jó szórakozást!
Üdv,
Sarkadi Roland

Vélemény, hozzászólás?