iliveinstyle.com magazin, filmbemutató, írta Roland Sarkadi - MARVEL'S AGENTS OF S.H.I.E.L.D.

Agents of S.H.I.E.L.D. – kritika

Nekiláttam az Agents of S.H.I.E.L.D. sorozat 1.évadának, igaz angolul (erre is jó az Xbox) és ahogy lenni szokott, miután írok róla magyar csatornán is fent lesz mint “Magyarországon először nálunk” szlogennel.

Első 2 perc, eltagolják hogy “hősök a világban meg a többi blabla”. Utána kisgyerek nézi a szuperhős játékokat, egyszer csak felrobban egy ház és az apuka felmászik a falon és megmenti a benne lévőket. Mellesleg a karjait a falba ütve ;).

Szeretem az Ironman filmeket, a Superman és főleg a Barman filmeket, nem érzem magam mániásnak, de ami jó az jó. Itt az akció, izgalom, kütyük, szuperhősök, szörnyek, minden megvan benne ami egy szuperhős filmet feldob, de szerencsére ezt tovább élvezhetjük, mivel sorozat.

De visszatérve a sorozathoz. Az  Agents of S.H.I.E.L.D. történetét mutatja be a Bosszúállók (The Avengers) film utáni időszakot miután az idegenek és Thor drága rokona Loki próbálta meghódítani a világunkat és a szuperhősök összefogtak (Amerika Kapitány, Ironman, Hulk, stb). Coulson ügynök életben maradt és ő vezeti a S.H.I.L.D. osztagot akik védelmezik az embereket és a világot, a szebb jövőért. A marvel comics univerzumban, egy “új” világot/nézőpontot mutat be nekünk az ő szemszögükből, új hősökkel, emberekkel, karakterekkel és világgal a S.H.I.E.L.D. köré építve, akik a szuperhősöket felkutatják

És nem utolsó sorban, a Marvell univerzumban üdvözölhetünk több új csapattagot?

Az így jártam anyátokkal -ból a sokak által Robin Serbacki (kanadai!) híradós szerepel, eredeti nevén: Cobie Smulders. Nekem kellemes meglepetés. Ezek mellett ott van Ming-Na Wen, aki a Két pasi – meg egy kicsi, a Csillagkapu: Univerzum, a Csillagkapu: Stargate, az Eureka és még számos sorozatokból ismert és Batman filmekből.

Így legalább írhatom, hogy beraktak pár nőt amiért érdemes nézni, ha netán rossz lesz a folytatás. Természetesen remélem, hogy ilyen minőség lesz továbbra is mint a mostani részek.

Akit esetleg érdekel az online film nézés és rendelkezik iTunes vagy Xbox lehetőségekkel, annak csak ajánlani tudom! Full HD + többi pozitívum :).

A filmről:

Az ABC pártfogásában

Megjelenés: 2013
Kategóra: Akció, Dráma, Sci-Fi, Év: 2013
IMDB Értékelés: 7,6

Rendező: Joss Whedon, David Straiton
Író: Joss Whedon, Jed Whedon, Maurissa Tancharoen
Szereplők: Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Chloe Bennet, Brett Dalton, Ming-Na Wen, Clark Gregg

roland-sarkadi-cobie-smulders-shield-iliveinstyle-magazin-online-film

online-film-sarkadi-roland-iliveinsty-magazin-agents-hill-and-caulson

Vélemény, hozzászólás?